Metode de plata

RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs, prin curier, pentru restul tarii! Pentru Bucuresti si Ilfov, plata se va realiza cu cardul, la livrare, prin POS. TOATE PRODUSELE CE SE LIVREAZA IN RESTUL TARII, EXCLUS BUCURESTI, ILFOV SI GIURGIU, VOR FI ACHITATE INAINTE DE LIVRARE. IMEDIAT CE COMANDA DVS VA FI FINALIZATA, VETI PRIMI IMAGINEA PRODUSULUI, PENTRU A PUTEA EFECTUA PLATA. TOATE PRODUSELE RATTAN SUNT EXCLUSIVISTE. PLATA SE EFECTUEAZA IN BAZA FACTURII FISCALE. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata) COMANDA SE VA ACHITA INAINTE DE LIVRARE. IMEDIAT CE VA FI FINALIZATA, VETI PRIMI IMAGINEA PRODUSULUI, PENTRU A PUTEA EFECTUA PLATA. TOATE PRODUSELE RATTAN SUNT EXCLUSIVISTE.

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online - NETOPIA Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.