Transport si retururi

 Returul produselor

Produsele comandate online de pe https://www.magazinmobilaratan.ro nu se află în stoc, nu sunt produse de serie și intră în execuție la cererea expresă a clientului, fapt care atrage după sine imposibilitatea de a returna produsul. De aceea te rugăm să te asiguri că informațiile transmise cu privire la specificațiile produsului solicitat la comandă sunt corecte.

Toate observațiile ce fac referire la: model, culoare, dimensiuni, tipul șnurului din ratan, se transmit numai în scris pe email, la adresa admin@rattan-noblesse.ro sau în comanda efectuată, în câmpul de observații.

Conform OUG. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. 

- Produsele personalizate, cele realizate strict după specificațiile clientului, NU se vor inlocui, schimba, returna;


Transportul produselor

Produsele Rattan Noblesse sunt transportate prin mijloc de transport propriu sau prin curier. 

Toate produsele livrate prin curier ies din fabrică împachetate în carton, peste care se pune folie cu bule. 

Comenzile ce sunt livrate cu mașina Rattan Noblesse, sunt împachetate în folie stretch.

Pentru mai multă sigurantă te rugăm să alegi varianta de transport asigurat, acest lucru reprezină doar 1 procent din valoarea produsului, însa te salvează în cazul unei livrari defectuoase.

Nu răspundem pentru eventualele deficiențe de transport. Dacă la momentul recepției produsului se constată deteriorat ambalajul, chiar dacă respectivul colet nu a fost asigurat, se comunică respectiva situație agentului firmei de curierat și neaparat se încheie un proces verbal. 


Mulțumim pentru înțelegere,

Echipa Rattan NOBLESSE