Termeni si conditii

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și conditiile de utilizare a site-ului RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro).

Site-ul RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) este operat de societatea Rattan Noblesse, cu sediul în Comuna Stanesti, Str. Principala nr 73, Corp C 26, Stanesti, înscrisă în Registrul Comertului cu numărul J52/358/2018. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și conditiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferași în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa vă asigurati ca ați verificat specificatiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. 

Toate observațiile ce fac referire la: model, culoare, dimensiuni, tipul șnurului din ratan, se transmit numai în scris pe email sau în comanda efectuată, în câmpul de observații.

Conform OUG. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. 

- Produsele personalizate, cele realizate strict după specificațiile clientului, NU se vor înlocui, schimba, returna;

Administratorul RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot contine inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanță, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricarei pagini sau subpagini a site-ului RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email admin@rattan-noblesse.ro