Metode de plata

RATTAN NOBLESSE (magazinmobilaratan.ro) vă pune la dispozitie urmatoarele metode de plată:

Pentru Bucuresti și Ilfov, plata se va realiza cu cardul, la livrare, prin POS.  Pentru restul țării, plata se va realiza în ziua livrării, însă înainte ca produsul să părăsească fabrica. Reprezentantul Rattan Noblesse trimite clientului, pe email sau whatsapp, imagini cu produsul finalizat. În urma acceptului clientului, va trimite către acesta și factura, în baza căreia se va putea efectua plata. Doar după confirmarea plății (cu op), Rattan Noblesse va livra produsul.

Transfer bancar (ordin de plată)

Dupa trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plătii. 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 3500 lei, se va plăti un avans de minim 10% din valoarea comenzii. În cazul în care clientul se răzgandeste, exclusiv din motive personale, va pierde contravaloarea avansului.

Plata online - NETOPIA Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în condiții de sigurantă deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate.

Pentru efectuarea plătii vei introduce numărul cardului tau, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnatura ta).

Moneda în care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugăm sa ne contactezi.