Despre lemn

DE CE SA ALEGI LEMNUL CA MATERIAL PENTRU MOBILA TA?

Mobilierul, fie ca vorbim despre mobilierul de interior, fie ca vorbim despre cel de exterior, este considerat unul dintre cele mai importante obiecte care ne impodobesc caminul. Mobilierul din lemn masiv cu structura din lemn ori combinat cu diferite materiale, precum otel, pe langa faptul ca ne ajuta sa infrumusetam spatiul, detine si avantaje in timp.

Tot mai multi designeri de interior aleg mobilierul din lemn masiv, datorita avantajelor oferite

Pentru a intelege de ce este cea mai buna alegere, va prezentam 4 dintre avantajele acestuia:

1. ASPECTUL – prezinta un aspect elegant, natural, inconfundabil ce da o atmosfera calda si primitoare caminului dumneavoastra.

2. REZISTENTA – mobilierul din lemn are rezistenta foarte mare in timp. Mobilierul din lemn poate fi transmis din generatie in generatie precum o opera de arta.

3. INTRETINERE USOARA – ca orice alt material, lemnul are nevoie de ingrijire si atentie pentru a-si pastra aspectul natural. Intretinerea se face prin indepartarea prafului cu o laveta usor umezita. Ulterior urmele de apa vor fi indepartate cu o laveta uscata din bumbac.

4. INVESTITIE INTELIGENTA – datorita rezistentei, pe o perioada indelungata de timp, mobilierul din lemn masiv, isi merita investitia.

Lemnul ramane un material de baza in constructia de mobila. Nu numai ca este durabil, dar despre lemn nu se poate spune niciodata ca se demodeaza.